Centrál Hotel

Szobáink

A szálloda 15 kétágyas, egy egyágyas szobával, valamint egy 4 főig bővíthető családi szobával rendelkezik, így összesen 35 fő részére biztosít kényelmes szálláshelyet. Kétágyas szobáink többsége pótágyazható, bővebb információért kérem keressenek minket a megadott elérhetőségeken. Az igényes, egyedileg tervezett berendezésű szobák mindegyikében mágneses ajtózár, saját zuhanyozó, beépített hajszárító, légkondicionáló berendezés, televízió, kábel, telefon, széf, internet csatlakozási lehetőség, teasarok és minibár található.

A szállásdíj tartalmazza a bőséges önkiszolgáló kontinentális reggelit, melyet reggel 7.00 órától 10.00 óráig fogyaszthatnak el vendégeink. A recepción idegen nyelveken beszélő udvarias munkatársak várják a vendégeket a nap 24 órájában.

A szobákat délután 14.00 órától lehet elfoglalni, és az utazás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Igény esetén módosításra adunk lehetőséget amennyiben a telítettség azt engedi. Vendégeink a szálloda részére elkülönített parkolóban hagyhatják autóikat. Irodai szolgáltatások közül igény esetén fax, e-mail, internet, fénymásolás biztosított.

Ha a megrendelést módosítani vagy törölni kívánják, csak írásban tudjuk elfogadni. Csomagmegőrzéssel és „Business Corner-rel” díjmentesen, mosodai szolgáltatással kedvező áron állunk vendégeink rendelkezésére.
Galéria
Szobaárak
egyágyas: 11.900 Ft /éj
kétágyas: 15.100 Ft /éj
családi szoba
4 fő részére:
17.600 Ft /éj
pótágy: 2.100 Ft /fő

Csoportos, illetve hosszabb időtartamú foglalás esetén kedvezményt biztosítunk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat bármely elérhetőségünkön.

(Áraink az IFA- t nem tartalmazzák, melynek összege 400-HUF/Fő/éj)

Lehetséges fizetési módok: készpénz, hitelkártya, átutalás, SZÉP-kártya

Bejelentkezés, szobafoglalás a recepción!
7621 Pécs, Bajcsy Zsilinszky u. 7.
Tel: 72/525-602, Fax:72/525-603 E-mail: hotel@hotelcentralpecs.hu